Bloemen
Je leest nu

Steun de lokale bloemist via Bloemetje Bezorgen

0
Blog

Steun de lokale bloemist via Bloemetje Bezorgen

De bakker, slager of groentewinkel: In deze onzekere tijden merk je dat mensen steeds vaker hun lokale ondernemer in de buurt willen steunen. Maar hoe doe je dat, bijvoorbeeld als je een bloemetje online in een andere plaats wilt laten bezorgen? Heel simpel; via Bloemetje Bezorgen. Wij zijn een groep lokale bloemisten die graag voor jou aan de slag gaan.

Bloemetje Bezorgen is een initiatief van Jeroen Kuiper en is gestart in januari 2020, net voor de coronapandemie toesloeg in Nederland. Het idee? De lokale bloemist in iedere stad beter zichtbaar maken via onze websites. We zijn in korte tijd flink gegroeid en zijn nu actief in vrijwel iedere grote stad in Nederland. Denk aan Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook Groningen, Enschede en Zwolle.

Breed assortiment fraaie boeketten

Je kunt bij ons terecht voor een eigen assortiment aan fraaie boeketten. Of je nou op zoek bent naar een veldboeket, rozen of tulpen: je kunt het bij ons vinden. We hebben ook van ieder boeket variaties in klein, middel en groot, zodat je kunt zien hoe je boeket er ongeveer uit komt te zien. Wel is dit natuurlijk afhankelijk van seizoensinvloeden, beschikbaarheid en prijzen.

Zeven dagen prijs garantie

Wist je dat je garantie hebt bij ons als het boeket niet naar wens is? Als de bloemen binnen zeven dagen hangen, kun je bij ons aankloppen. Dan gaan we bekijken hoe we een passende oplossing kunnen bieden.

Lokale ondernemers steunen

Zoals gemeld, steun je met je aankoop de lokale bloemist. Weliswaar gebruiken we een deel van de opbrengsten om de website draaiende te houden, het overgrote deel van het geld komt ten goede aan de bloemist zelf. En dat is belangrijk, vinden wij. Want net als de slager en de bakker hoort een bloemist in het straatbeeld. We zijn geen productiemachines, maar vakkundige bloemisten met passie voor het vak. Daarom zijn wij niet de goedkoopste, wel kwalitatief een van de beteren (zo niet de beste).

Lees tip:  Help mijn pannenkoekenplant heeft bloemen!

Op www.bloemetjebezorgen.nl kun je vinden waar we allemaal zitten. En houd ons in de gaten, want er sluiten steeds meer bloemisten aan. Samen gaan we voor kwaliteit.

Auteur

Fanvanwonen.nl is dé inspiratiewebsite voor alles rondom jouw woning. Ontdek de mooiste woontrends, unieke producten en de beste tips voor een sfeervolle woning. Ontdek het op www.fanvanwonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *