Bloemen
Je leest nu

Drie redenen waarom tulpen een perfect geschenk zijn!

0
Blog

Drie redenen waarom tulpen een perfect geschenk zijn!

Bloemen worden regelmatig als cadeau gegeven. Nu kan het best lastig zijn om als gever te bepalen wat voor bloemen de persoon aan wie jij ze cadeau wil doen het liefste heeft. Gelukkig zit je met een mooie bos tulpen altijd goed! Lees hier drie redenen waarom tulpen het perfecte cadeau zijn.

1. Zeg het met tulpen

Tulpen staan natuurlijk bekend als hét Nederlandse exportproduct. Maar dat niet alleen – het geven van een bos tulpen is ook erg persoonlijk. Bloemen hebben hun eigen taal, en de tulp staat altijd voor liefde. Afhankelijk van de kleur tulpen die je schenkt aan een ander, kan je dus ook zeggen wat je voor diegene voelt. Dit hoeft niet per sé romantisch te zijn, maar kan ook iets zeggen over het feit dat jullie goede vrienden, familie of collega’s zijn! In het algemeen geldt dat rode tulpen voor liefde staan, gele tulpen voor sympathie en vriendelijkheid, witte tulpen voor schoonheid, roze voor liefde van en voor de moeder en een gemengde bos staat voor de eeuwige schoonheid!  Denk dus goed na wat jij de schenker van de bloemen graag mee zou willen geven, en kies aan de hand daarvan een kleur voor je boeket!

2. Iedereen wordt blij van bloemen
Over het algemeen geldt dat veelal vrouwen bloemen krijgen. Dit is natuurlijk totaal niet meer van deze tijd, want iedereen wordt blij van een mooie bos bloemen! Ze ruiken lekker, ze staan mooi in huis en het is een simpel, doch lief cadeau om aan te tonen dat je iemand oprecht waardeert. Ook pioenrozen kopen kan tegenwoordig heel eenvoudig online!

Lees tip:  Bijzonder cadeau voor behalen zwemdiploma


Want laten we nu eerlijk zijn: hoeveel mensen kopen nu op regelmatige basis een bos bloemen voor zichzelf? Bijna niemand, aangezien het écht iets is dat je cadeau geeft en krijgt. Verras dus iemand echt met een bos mooie bloemen! Plukverse bloemen van de teler ruiken heerlijk en blijven lang goed. De ontvanger heeft er gegarandeerd plezier van!

3. Het ideale cadeau op afstand
Het kan zijn dat je iemand graag een cadeau zou willen doen, maar dat je fysiek niet aanwezig kunt zijn. Tulpen online bestellen kan dan een uitkomst zijn! De meeste bloemisten leveren tegenwoordig ook aan huis. Je kunt de bloemen laten leveren op de dag van jouw keuze. Op deze manier kan je iemand toch verrassen, zonder dat je zelf aanwezig bent! Als je op afstand een cadeau uit moet kiezen, is het online bestellen van tulpen dus een geweldige bijkomstigheid. Gegarandeerd dat je naderhand een telefoontje krijgt om bedankt te worden.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *