Bloemen
Je leest nu

3 geweldige planten voor uw thuiskantoor

0
Blog

3 geweldige planten voor uw thuiskantoor

Volgens Bloomique bieden binnenplanten bedrijven een natuurlijke en mooie aanvulling op hun interieur en komen tegelijkertijd ten goede aan het algehele welzijn van de werknemers. De Environmental Protection Agency schat dat Amerikanen tot 90% van hun tijd binnenshuis doorbrengen. Door het plantenleven op te nemen in het ontwerp van uw ruimte, kunnen uw medewerkers genieten van de schoonheid van de natuur en de vele fysieke en psychologische voordelen van kantoorplanten. Hier zijn 5 planten die u kunt kopen voor uw thuiskantoor.

Aloë Vera plant

Aloë vera planten zijn gemakkelijk te kweken als ze worden geleverd met één essentieel ingrediënt: veel helder licht. Als een bureau in de buurt van een zonnig raam staat, plaats de plant dan daar en vergeet het maar, want deze vetplanten hoeven maar om de paar weken water te geven. De standaard Aloe barbadensis is aantrekkelijk genoeg voor elke moderne bureauruimte, of u kunt de verdiensten van de dwerg ‘Mini Belle’ of de gespikkelde ‘Tiger Tooth’-cultivar die er alleen uitziet alsof hij scherpe tanden heeft, ontdekken. Kweek ze in een zanderige cactussen mix om de uitstekende drainage te garanderen die deze planten nodig hebben.

Philodendron

Of een kantoor nu wordt overspoeld met natuurlijk licht of is weggestopt in een gezellige hoek, de zorgeloze philodendron zal vrolijkheid toevoegen met zijn glanzende groene bladeren en hangende groeiwijze. Hoewel de philodendron vaak wordt gebruikt voor hangende manden, werkt hij net zo goed als een klein latwerk of totempaal opgroeit. De philodendron heeft regelmatig vocht nodig om zijn weelderige uiterlijk te behouden, dus een zichzelf water gevende pot zal een redder in nood zijn voor die exemplaren zonder een consistente verzorger. Voor een mooie containercombinatie, kweekt u de zilverachtig gevlekte cultivar ‘Brandi’ samen met een standaard groene variëteit zoals ‘Green Heartleaf’.

Lees tip:  Online rouwbloemen bestellen

Oxalis

Oxalis, ook wel klaverzuring genoemd, zijn kamerplanten die een vleugje kleur aan het kantoor geven, of de plant nu besluit om te bloeien of niet. De planten hebben beslist een klaverachtig uiterlijk, waardoor ze populair zijn in het tuincentrum rond St. Patrick’s Day. Ironisch genoeg worden sommige soorten oxalis behandeld als grasonkruid, maar de gecultiveerde soorten zijn iets meer gemanierd. Zoek naar Oxalis vulcanicola ‘Zinfandel’, met diep bordeauxrood blad en gele bloemen. Deze planten doen het goed bij lage luchtvochtigheid, maar hebben helder licht nodig voor de beste kleur.

Bron: bloomique.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *