Bloemen
Je leest nu

Waarom je bloemen online bestellen?

0
Blog

Waarom je bloemen online bestellen?

Een mooie bos bloemen is met uitstek het meest gegeven geschenk in Nederland. Dit komt omdat er eigenlijk niemand is die niet blij wordt van een fleurig en geurig boeket. Daarnaast kan een bos bloemen een emotionele boodschap op iemand overbrengen. Voor mooie bloemen hoef je allang niet meer naar de bloemist in de stad, je kunt makkelijk online bloemen bestellen. In deze blog van Bloemenbutler.nl lees je alles over de voordelen. 

Bloemen bestellen online is goedkoper

Vaak schrikken mensen van de prijs van een normaal boeket bloemen. De reden waarom bloemen vaak duur zijn is dat het transport van bloemen van de veiling, naar de groothandel en naar de detailhandel een dure bedoening is. Wanneer je bloemen bestellen wilt kan je dit het beste online doen. Hier ben je vaak veel goedkoper uit en kun je vaak een flink percentage geld besparen om bloemen bezorgen. Webwinkels kunnen de kosten vaak namelijk laag houden omdat ze geen huur, gas en licht hoeven te betalen. Hierdoor kunnen zij vaak stunten met prijzen en speciale acties houden om te zorgen meer mensen bloemen bestellen bij hun winkel. Het goedkoopste boeket heb je al voor €9,95. 

Het biedt veel gemak

Een van de grootste voordelen van online bloemen bestellen is het gemak. Je kunt via een tablet, smartphone of je computer op elke moment van de dag en overal bloemen bestellen. Het is natuurlijk ideaal dat je niet gebonden bent aan openingstijden. Ook het afrekenen bij de webwinkels is erg eenvoudig. Je kunt vaak op meerdere manieren betalen en vaak zelfs ook achteraf. Lees bijvoorbeeld eens de reviews van Topbloemen

Lees tip:  De meest populaire beplanting voor een groendak

Je kunt een boeket laten bezorgen waar je wil

Wanneer je bloemen online bestelt kun je ze door heel Nederland, en soms ook het buitenland, laten bezorgen. Bloemen bezorgen is dus een fluitje van een cent wanneer je dit online doet. De verzendkosten zijn vaak erg laag omdat de aanbieders overeenkomsten hebben met de bezorgdiensten. Bij een paar aanbieders kun je zelfs bloemen dezelfde dag laten bezorgen als dat je ze besteld hebt.

Zeg nou eerlijk, bloemen bezorgen via het web is vele malen eenvoudiger en bovendien goedkoper, waarom zou je nog naar de bloemist in de stad moeten fietsen?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *