Bloemen
Je leest nu

De Moooi NR2 Medium; een werkelijk prachtige lamp

0
De Moooi NR2 Medium; een werkelijk prachtige lamp
Blog

De Moooi NR2 Medium; een werkelijk prachtige lamp

We zijn als mensen stiekem altijd wel op zoek naar manieren om één of meerdere unieke objecten in ons interieur te integreren. Aanzienlijk vaker in vergelijking met vroeger wordt er hiervoor onder meer gekeken in de richting van de verlichting waar we gebruik van maken. Een absoluut bijzondere lamp die een opmerkelijk onderdeel zal vormen in elk interieur waarin ze wordt gebruikt is de zogenaamde Moooi NR2 Medium. Deze unieke lamp laat het hart van menig aantal design- en interieur liefhebbers ongetwijfeld sneller slaan. Wil jij ook graag meer te weten komen over deze bijzondere lamp? Dan moet je absoluut zeker even de onderstaande informatie doornemen!

Een unieke klassiek geïnspireerde lamp met een moderne touch

Wanneer je de Moooi NR2 Medium van naderbij bekijkt zal je kunnen vaststellen dat deze veel wegheeft van een bubbels die doorheen de lucht zweven. Deze vorm doet een beetje denken aan de welbekende en tevens zeer populaire Marokkaanse lantaarns. Voor deze lantaarns geldt uiteraard dat ze er in de praktijk om bekend staan een vrij klassieke uitstraling te hebben. Er wordt door deze lamp uit de Moooi collectie wel een moderne draai aan gegeven. Op deze manier komt klassieke schoonheid samen met een eigentijds design waardoor er een uniek geheel ontstaat. 

Een design uit het jaar 2015

Voor de introductie op de markt van de Moooi NR2 Medium moeten we terug gaan in de tijd, in het bijzonder naar het jaar 2015. Het was in dit jaar dat de lamp werd ontworpen door Bertjan Pot. Bij het bekijken van de lamp zijn er meteen een aantal typische kenmerken die opvallen. In eerste instantie is er natuurlijk de synthetische bouw. Daarnaast is er echter ook sprake van een erg aparte esthetiek. De ontwerper zelf heeft gekozen voor een elegante evenals heldere en vooral ook luchtige zeepbel welke zich heeft omhult in een fijn weefsel. Het oorspronkelijke idee was eigenlijk om een half doorzichtige lamp te creëren die weet te schitteren in de duisternis. Wanneer we naar het uiteindelijke resultaat kijken kunnen we eigenlijk alleen maar tot de conclusie komen dat deze lamp altijd weet te schitteren. Dit ongeacht de situatie waarvan sprake is.

Lees tip:  Waarom kunstgras in de tuin?

De Moooi NR2 Medium is een meerwaarde voor elk interieur

Bij het kopen van een bepaalde lamp staan we meer dan ooit stil bij het design waar deze over beschikt. Een lamp is tegenwoordig dan ook zoveel meer dan enkel en alleen verlichting. In het merendeel van de gevallen en in de meeste interieurs wordt ervoor gekozen om de lampen op een prominente plaats op te hangen. Dat is natuurlijk ook een vereiste wanneer je er zeker van wil zijn dat de lamp op een efficiënte manier de ruimte in kwestie kan verlichten. 

Door over te gaan tot het kopen van de Moooi NR2 Medium krijg je de beschikking over een unieke lamp die wel uitsluitend in het wit kan worden aangekocht. Ben jij op zoek naar een knap staaltje design lamp waarbij klassieke elementen worden verweven met een moderne touch? Zou je dan ook graag gebruik willen maken van een lamp die als geen ander ook dienst kan doen als prachtige eye-catcher voor in je interieur? Dan is het zeker de moeite waard om even te ontdekken wat de Moooi collectie allemaal voor moois voor jou in petto heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *