Bloemen
Je leest nu

Gras of graszoden

0
Blog

Gras of graszoden

De basis van vrijwel iedere tuin wordt gevormd door het plaatsen van gras. Ook kan er gekozen worden voor stenen. Op het moment dat je je tuin een natuurlijke look wilt geven dan kan je het beste kiezen voor gras als basis. Dit kan je doen door zelf gras te zaaien, echter heeft het gras tijd nodig om te groeien. De kosten van graszoden zijn waarschijnlijk iets meer, maar je profiteert ook van de voordelen hieronder.

  1. Graszoden kunnen het hele jaar door gelegd worden

Het is natuurlijk heerlijk dat je op (bijna) ieder moment dat jij wilt nieuwe graszoden kunt liggen en direct kan genieten van een groene en mooie grasmat. Als je zelf gras gaat zaaien dan moet je wachten op het juiste moment, anders zullen ze niet groeien.

  1. Direct resultaat

Het tweede voordeel is dat je meteen resultaat hebt. In onze ogen is dit misschien wel hét belangrijkste voordeel van graszoden. Na het plaatsen kun je direct genieten van een mooi groen gazon.

  1. Minder kans op onkruid tussen het gras

Op het moment dat je zelf gras gezaaid hebt is een veel voorkomend probleem dat onkruid de uitstraling van het gazon verpest. Bij graszoden zal je geen tot weinig last hebben van onkruid in je gazon. Ideaal dus!

Ben jij overtuigd van het leggen van graszoden? Wacht niet langer, je kan ze eenvoudig en goedkoop bestellen op graszodenkopen.nl. Altijd de beste kwaliteit graszoden!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *