Bloemen
Je leest nu

Regionale omroepen slaan handen ineen bij bloemencorso’s 

0
Blog

Regionale omroepen slaan handen ineen bij bloemencorso’s 

woensdag 3 augustus 2016 | 10:52 Laatst bijgewerkt: 3-8-2016 | 10:52

Bloemencorso-in-Eelde-foto-Kim-Stellingwerf

Muziek, theater en miljoenen kleurrijke Dahlia’s, de ideale mix voor de allermooiste bloemencorso’s in Nederland; die van Vollenhove, Eelde, Zundert en Lichtenvoorde. RTV Oost, RTV Drenthe, Omroep Brabant en Omroep Gelderland slaan de handen ineen en brengen de vier corso’s live bij u in de
huiskamer.

Uitzendingen 

RTV Oost, RTV Drenthe, Omroep Brabant en Omroep Gelderland zijn er op alle Corsodagen live bij en zenden alle corso’s op eigen zender uit.
Zaterdag 27-08 v.a. 14.00 uur Corso in Vollenhove van RTV Oost
Zaterdag 03-09 v.a. 14.00 uur Corso in Eelde van RTV Drenthe
Zondag 04-09 v.a. 13.45 uur Corso in Zundert van Omroep Brabant
Zondag 11-09 v.a. 14.00 uur Corso in Lichtenvoorde van Omroep Gelderland

Samenwerking regionale omroepen 
Het is de eerste keer dat de regionale omroepen op deze manier samenwerken. Elk corso is tegelijkertijd te zien op alle 4 regionale zenders. De bloemencorso’s trekken elk jaar niet alleen op locatie veel duizenden bezoekers, ook de tv-uitzendingen blijken bijzonder populair. Het besluit om
samen te werken werd dan ook snel genomen. De regionale omroepen verwachten met de serie tv-uitzendingen een grote groep Corso-liefhebbers een plezier te doen.

Alle corso’s zijn bij de genoemde omroepen live te zien. Kijk voor meer informatie over de individuele corso’s op www.rtvoost.nlwww.omroepbrabant.nlwww.omroepgelderland.nl, of www.rtvdrenthe.nl.

BronRTV Oost