Bloemen
Je leest nu

Bloemen bestellen online –  Verse boeketten direct van de kweker!

0
Blog

Bloemen bestellen online –  Verse boeketten direct van de kweker!

Online winkelen heeft echt een vlucht genomen in de afgelopen jaren. Na de segmenten witgoed en televisies, werden ook kleding- en schoenenwinkels massaal naar het internet verplaatst. De laatste tijd zijn ook online supermarkten aan de weg aan het timmeren en zien we hoe vers-producten hun weg naar het internet vinden. Deze laatste ontwikkeling behelst ook de verkoop van bloemen en planten online. Door de snelle logistieke afhandeling kan een bosje bloemen na bestelling al de volgende dag geleverd worden. En dan bedoelen we een verse bos bloemen, direct van de kweker! Het is verbazend hoe snel deze ontwikkeling gaat en als consumenten plukken we daar natuurlijk de vruchten van. Want we vinden het allemaal heel fijn om moeder, vriendin of collega een vers boeketje bloemen met een persoonlijk kaartje te kunnen leveren op het moment dat dat gewenst is.

Online bloemen en planten winkels
In de laatste jaren hebben een scala aan online bloemenwinkels zich aangediend. Sommigen waren snel weer verdwenen, anderen maakten furore en blijven. Sommigen werken als overkoepelende organisatie die lokale bloemenwinkels van orders voorzien, anderen proberen hun eigen stukje markt direct te veroveren.
Een grote speler die zich op de markt van online bloemen en planten bestellen heeft begeven en daar voor behoorlijk wat reuring kan zorgen is PostNL, onder de naam Flora & Home. Door hun extensieve ervaring met distributie en het juiste netwerk met kwekers is deze speler in staat om supersnel de bestelling van een bosje bloemen of plant af te handelen. Met een eigen box op de veiling in Aalsmeer zitten ze direct bij de bron en is versheid gegarandeerd.
Voor de verkoop van de bloemen en planten werkt de PostNL samen met online winkels. Één van de winkels waar je het assortiment van Flora & Home kunt bestellen is VanKaarstotServet. In deze webshop is het sowieso leuk winkelen voor gezelligheid en sfeer in huis. Nu, met de aanvulling van de bloemen en planten wordt het bezoek aan VanKaarstotServet nog leuker. In deze webshop worden lage prijzen gehanteerd en bieden ze een fijne, persoonlijke service.

Lees tip:  3 geweldige planten voor uw thuiskantoor

Voordelen van online bloemen en planten kopen
Groot nadeel van het online winkelen is dat je de artikelen niet werkelijk kunt zien, vasthouden, ruiken en voelen. Dat geldt ook voor het online shoppen voor bloemen en planten. Gelukkig is het mogelijk door een uitgebreide beschrijving en duidelijke afbeeldingen een goed beeld te schetsen van de bloem of plant. Iedereen weet ongeveer wel hoe een bos bloemen en planten eruit zien, dat vereist verder geen uitleg. En met de juiste beschrijving en visuele ondersteuning heb je toch een vrij compleet beeld van het boeket of plant. Daarbij heeft het online bloemen en planten shoppen ook een aantal grote voordelen:

  • De bloemen en planten zijn vers en komen direct van de kweker
  • Omdat de bloemen zo vers zijn blijven ze lang staan
  • De prijs is aantrekkelijk
  • De bezorging is snel en professioneel
  • Je hoeft zelf de deur niet uit om een bos bloemen of plant te kopen
  • Je kunt iemand die ver weg woont eenvoudig, op een leuke manier, verrassenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *