Bloemen
Je leest nu

De juiste bloem voor een feestje

0
Blog

De juiste bloem voor een feestje

Verjaardagen geven ons alle reden om het leven en het idee van het leven op deze aarde te vieren!

Verjaardagen zijn voor iedereen zo’n speciale gelegenheid dat het groots gevierd moet worden. Het maakt de odyssee van het leven nog uitbundiger en spannender. Een verjaardag herinnert ons aan de tijd dat we deze prachtige aarde binnengingen en begonnen aan de geweldige reis van het leven.

En geschenken spelen een belangrijke rol om deze mooie dag nog mooier te maken. Bloemen zijn de beste keuze als het om cadeaus gaat! Het is heel belangrijk om na te denken en vervolgens te beslissen welke bloem je cadeau wilt doen aan een persoon die heel belangrijk is in je leven. Interessant is dat het kiezen van een bloem op basis van de geboortemaand van de persoon het beste idee is om voor te gaan.

Hier leest u hoe u ervoor kunt kiezen om uw speciale persoon niet alleen te verrassen met een boeket bloemen, maar ook met een bos bloemen van zijn/haar geboortemaand en dat zal het meest betoverende geschenk tot nu toe zijn. Ik zal hier uitleggen, welke bloem hoort bij welke maand…

  1. Januari Maand Bloem – ‘Anjers’

Anjers worden beschouwd als de geboortebloem voor de maand januari en er wordt aangenomen dat het de beste optie is om cadeaus te geven aan in januari geboren mensen als het om bloemen gaat. Het is de sobere maar verbazingwekkende schoonheid, de heldere geest en de verleidelijk mooie bloemblaadjes die ze tot een van de perfecte keuzes maken om cadeau te doen.

Lees tip:  Gratis bezorging ter ondersteuning van de lokale bloemist

Symboliseert:

Anjers worden beschouwd als het symbool van trots, genade, glorie, fascinatie en de goddelijkheid van liefde die mensen samenhoudt met een band. Ze kunnen als cadeau worden gegeven in de vorm van een gemengd bloemboeket of u kunt een prachtige bos anjers cadeau doen om de ontvanger te amuseren.

  1. Februari Maand Verjaardagsbloem – ‘Iris’

Irisbloem wordt beschouwd als de verjaardagsbloem van de maand februari en dit komt door het feit dat de symbolische bloem van de Griekse godin, die ook wordt beschouwd als de boodschapper van liefde, Iris is. En aangezien de maand februari wordt beschouwd als de maand van de liefde waarop de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag, wordt gevierd, is Iris de verjaardagsbloem voor februari.

Symboliseert:

De irisbloem symboliseert hoop, geloof, passie, liefde en een gekoesterde vriendschap! Het is het wit en de koele blauw van de diepe winter die Iris de perfecte bloemen maakt voor de maand februari.

  1. Maart maand verjaardagsbloemen – ‘narcis’

Narcissen worden beschouwd als de verjaardagsbloem van de maand maart! De prachtig heldere en betoverende bloemblaadjes van de narcissen helpen ons uit te drukken dat het de aanwezigheid van de ontvanger is die de zon altijd helder en verrukkelijk laat schijnen. Het is de perfecte manier om de ander uit te leggen hoe belangrijk zijn/haar aanwezigheid voor jou is.

Symboliseert:

Er wordt aangenomen dat narcissen een onvergelijkbare liefde definiëren en dat het schenken van deze bloemen de kracht heeft om veel van de gevoelens van je hart uit te drukken. Niets kan die eeuwige liefde en zorg uitdrukken die die heldere en stralende bos narcissen kan doen. Deze bloemen zijn symbolen van het begin van het verjongende leven en zijn dus het beste om de lente te verwelkomen.

  1. April maand verjaardagsbloemen – ‘Gerbera’s’
Lees tip:  Kweekkast, wat is het en waar gebruik je het voor?

Gerbera is de verjaardagsbloem voor de bloeimaand april! Gerbera wordt beschouwd als de naaste neven van de zonnebloemen en ze hebben aantrekkelijke besneeuwde bloembladen met heldere, charmante ontwerpen in het midden. Gerbera madeliefjes blijken de meest populaire van alle madeliefjes te zijn en ze zijn te vinden in verschillende kleuren, waaronder geel, oranje, wit, roze, rood en wit. Hier meer lezen

Symboliseert:

Het is de levendige geur van deze bloemen die het een perfecte keuze maakt voor de representatie van puurheid, deugd en ook vrolijkheid. De look en feel van Gerbera is de perfecte weergave van de schoonheid van de lente en hoe we ons daardoor voor altijd jong voelen.
Bron

Auteur

kaiiestan82 is een bekende blogger die regelmatig nieuws deelt in allerlei segmenten. Volg mij voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *