Bloemen
Je leest nu

Topbloemen.nl treft unieke maatregelen om topdrukte Moederdag te controleren

0
Blog

Topbloemen.nl treft unieke maatregelen om topdrukte Moederdag te controleren

Nieuw-Vennep, 01-05-2020 – Door het coronavirus ligt de export van bloemen op zijn gat, maar binnen Nederland is de vraag naar online bloemen groter dan ooit tevoren. Om de komende Moederdagdrukte te controleren en de service te behouden heeft Topbloemen.nl unieke maatregelen getroffen.    

Eén van de unieke maatregelen is dat de bezorgmogelijkheid in handen van de aangesloten bloemisten ligt. Door een nieuw geïntroduceerde tool kan de aangesloten bloemist het actuele en verwachtte aantal bestellingen rond Moederdag inzien. De bloemist besluit zelf hoeveel bestellingen hij nog kan ontvangen en zet zichzelf daarna op gesloten.  

Een andere belangrijke maatregel is dat het assortiment tijdelijk wordt beperkt. Zo is het voor de bloemist makkelijker om de juiste bloemen in te kopen en de boeketten te maken zoals online afgebeeld staat.  

Door deze drastische maatregelen houdt Topbloemen.nl de bezorging van boeketten voor de bloemist werkbaar en kan zo tijdige bezorging gegarandeerd worden. Maar let wel op; als de lokale bloemist gesloten is, dan is bezorging in die regio op Moederdag niet meer mogelijk via Topbloemen.nl. “Wees zeker van bezorging op Moederdag en bestel op tijd” luidt dan ook de boodschap.  

Een bijzondere Moederdag 
“Het is een rare tijd, vele duizenden bloemen worden vernietigd vanwege het gebrek aan export. Toch is het aanbod op de bloemenveiling beperkt. Dat terwijl de vraag naar boeketten in Nederland voor ons verviervoudigd is”, vertelt Edwin van Arkel, CEO Topbloemen.nl over de maatregelen. “We verwachten in deze vreemde situatie een extreem drukke Moederdag en willen dit voor alle partijen zo prettig mogelijk laten verlopen. Daarom hebben we gekozen voor deze maatregelen. Zo hopen we dat we zowel de klant als de lokale bloemisten – die onze boeketten verzorgen – een Moederdag bezorgen om nooit te vergeten.”  

Lees tip:  Online rouwbloemen bestellen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *