Bloemen
Je leest nu

De capi bloemenbakken zijn hét voor deze zomer

0
Blog

De capi bloemenbakken zijn hét voor deze zomer

Bloembakken geven een erg mooie uitstraling aan de tuin. Vandaar ook dat veel mensen gebruik maken van bloembakken. Vooral richting de zomer zie je ze steeds meer. Van bloembakken zijn er dan ook verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan grote varianten en kleine varianten, maar er zijn ook verschillende kleuren en verschillende materialen waaruit een bloembak kan bestaan. Capi bloembakken zijn voorbeelden van kwalitatief erg goede bloembakken die de consument ook erg tevreden houden.

Verschillende soorten Capi plantenbakken


Zoals gezegd kunnen bloembakken in allerlei soorten en maten voorkomen en dit geldt uiteraard ook voor de Capi bloembakken. De meeste varianten van cape geven een erg luxe en moderne uitstraling. Dit is dan ook waar de Capi bloembakken bekend om staan. De maten en vormen kunnen erg variëren. Er zijn bijvoorbeeld rechthoekige Capi plantenbakken in diverse maten waaronder 73 x 39 x 32, maar ook 150 x 50 x 60. Verder zijn er bijvoorbeeld ronde pot bol plantenbakken van Capi. De meeste plantenbakken van Capi zijn qua materiaal van polyester, maar ook dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

Voordelen Capi plantenbakken


Plantenbakken van Capi hebben over het algemeen veel voordelen die ze met zich meebrengen. Om te beginnen zijn de plantenbakken vaak erg licht qua gewicht. Dit is voor de meeste gebruikers erg fijn. De aarde en de planten die erin komen wegen over het algemeen al aardig wat, dus het is prettig als dan de plantenbak zelf niet al te zwaar is. Anders is het verplaatsen vaak een zware opgave. Verder zijn de plantenbakken ook UV-bestendig. Hierdoor krijgen ze geen schade gedurende heftige zonnestralen, wat ook erg handig is gezien het feit dat de plantenbakken in de zomer vaak buiten worden geplaatst. Je zorgen maken om de heftige zon is dan dus niet nodig. In de meeste gevallen krijg je als consument bij de aanschaf van een Capi plantenbak overigens ook een garantie. De looptijd van de garantie is over het algemeen 3 jaar.

Lees tip:  Gratis bezorging ter ondersteuning van de lokale bloemist

Luxe uitstraling


Zoals gezegd hebben de plantenbakken van Capi een erg luxe uitstraling wat ze dan ook uniek maakt. Ze zien er niet “standaard” uit maar geven de tuin een modern extraatje. Dit heeft vaak ook te maken met het feit dat het hoge afwerkingsniveau de plantenbak laat lijken op een plantenbak van terrazzo. De kleuren waarin je ze kunt kopen zijn dus ook erg verschillend, maar vaak bepaalt de kleur ook veel de uitstraling.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *