Bloemen
Je leest nu

Alles wat je moet weten over Diamond Painting Bloemen

0
diamond painting bloemen
Blog

Alles wat je moet weten over Diamond Painting Bloemen

Diamond Painting is een nieuwe hobby die de kunstwereld heeft beïnvloed en hobbyisten en doe-het-zelf kunstenaars heeft geïnspireerd. Het is in korte tijd zeer populair geworden en zowel jong als oud is enthousiast over deze ontspannende hobby.

Wat is diamond painting eigenlijk?

Als je niet weet wat een diamond painting is, dan kun je al veel aflezen uit de naam. De Nederlandse vertaling is ‘diamant schilderen’ en dat is letterlijk wat je doet. Met glinsterende diamantjes maak je een schilderij in mozaïek vorm. Alle kleuren diamanten hebben een nummertje en op het canvas zijn alle kleuren en nummers voorgedrukt. Het enige wat de schilder hoeft te doen is een diamantje vast te pakken en deze op het doek te plakken. Alle diamanten samen vormen een prachtig schilderij dat fonkelt als echte diamanten.

Beginnen met diamond painten

Diamond painting is vrij eenvoudig en vereist geen voorafgaande ervaring van de schilder. Een diamond painting maken zorgt voor ontspanning, soms zo erg dat je verslaafd kan raken aan deze hobby! Zeker als je een echte liefhebber bent van bloemen kun je met veel plezier beginnen aan je diamond painting. In tegenstelling tot andere creatieve hobby’s, hoef je weinig tijd te besteden aan het leren van diamond painting. Na de eerste poging lukt het waarschijnlijk al! Hierin is diamond painting uniek. Je kunt meteen genieten in plaats van uren spenderen aan het leerprocess, tot frustratie aan toe.

Een diamond painting kopen

Wil jij ook aan de slag met een diamond painting? Dat kan! Er zijn veel verschillende aanbieders online, maar niet alle hobbywinkels bieden even goede kwaliteit. Let dus goed op waar je jouw diamond painting koopt. Deze Hobbywinkel heeft goede reviews en biedt mooie alles-in-één diamond painting pakketten aan. Alvast veel plezier met je nieuwe hobby!

Lees tip:  De bloemen van Flyn Flowers zijn meer dan gewoon bloemen

Klik op de onderstaande afbeelding om je nieuwe diamond painting te bestellen!(1) Comment

  1. […] bericht Alles wat je moet weten over Diamond Painting Bloemen verscheen eerst op Bloemen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *