Bloemen
Je leest nu

Boeket voor in de winter

0
Blog

Boeket voor in de winter

Tuurlijk wil jij ook in de winter jouw huiskamer opfleuren met prachtige kleurrijke bloemen. Helaas bloeien niet alle soorten bloemen evenveel in elk seizoen, dus is de keuze gelimiteerde in de koude seizoenen. Toch kun je mooie boeketten samenstellen van bloemen die ook tijdens de sombere dagen van het jaar vrolijkheid met zich meebrengen.
Geschikte wintersnijbloemen zijn juist heel sterk deze maanden, waardoor je lang van ze kan genieten. Wij van Bloemen Bezorgen Amsterdam zetten ze voor je op een rijtje.

Sneeuwklokjes
Deze bijzondere bloemetjes hangen aan het einde van de stengel naar beneden. De witte bloemetjes staat symbool voor hoop en wordt dus vaak geassocieerd met de lente wanneer ze aan het einde van de winter bloeien. Een mooie bloem in een boeket om te contrasteren met felle kleuren van andere bloemen.

Amaryllis
De Amaryllis komt voor in veel verschillende kleuren zoals wit, geel, oranje, roze, rood en paars. Je kan tot wel 2 weken genieten van deze bloem, zoals de vaas waar hij in staat een geschikte standplaats krijgt.

Hyacint

De kleine krullerige bladeren van een Hyacint zullen de kamer meteen opvrolijken. De bloemen houden wel van schoonwater, dus ververs het water regelmatig om zo lang mogelijk van deze bloem te genieten. Bij de juiste verzorging blijven ze wel tot 12 dagen goed in een vaas.

Orchidee
Orchideeën kunnen eigenlijk in elk seizoen van het jaar. Het zijn sterke planten die niet eens zoveel aandacht eisen. Het is een echte eyecatcher in een boeket, die ook nog eens in verschillende kleuren groeit. Zolang hij niet op de tocht staat en niet in de volle zon staat kun je wel tot 4 weken genieten van zijn exotische uitstraling.

Lees tip:  Bloemen onderhouden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *