Bloemen
Je leest nu

3 manieren om bloemen cadeau te geven

0
Blog

3 manieren om bloemen cadeau te geven

Bloemen, wie houdt er niet van? Het is al jarenlang het geschenk dat bij bijna elke gelegenheid passend is. Je kunt bloemen op verschillende manieren geven. Wij hebben 3 mooie opties voor je op een rij gezet: klassiek, lief en creatief. En wat helemaal ideaal is, is dat je deze opties allemaal bij de ontvanger thuis kunt laten bezorgen!

Klassiek: het boeket

DE klassieker is natuurlijk het boeket. Wie heeft er geen mooie bos bloemen ontvangen? Een boeket kan bestaan uit bijvoorbeeld rozen, tulpen of germini’s. De bloemist zorgt ervoor dat het een prachtig geheel is, waarbij de bloemen en kleuren goed bij elkaar passen. Een nieuwe trend is het veldboeket. Dit is een rijke verzameling van verschillende soorten en kleuren bloemen. Alsof het vers voor jou geplukt is!

Als een bos bloemen wordt gegeven, dan is dat vaak samen met een ander cadeau. Veel voorkomende combinaties zijn bloemen met wijn of bloemen met chocolade. Ga je op (k)raamvisite? Of kun je juist niet op bezoek en wil je iets leuks voor moeder en de kleine laten bezorgen? Kies dan voor super lieve bloemen met Nijntje knuffel!

Lief: een doosje vol rozen

Schattig en subtiel, dat zijn de doosjes vol rozen. Een perfecte manier om jouw geliefde te verrassen! Bij het ontvangen van de verpakking kan men niet meteen zien dat er bloemen in zitten. Als het doosje wordt geopend worden de prachtige roosjes zichtbaar. Je hoeft niet bang te zijn dat deze uitgedroogd zijn, want de roosjes staan in het water. Daar is goed over nagedacht!

Lees tip:  De bloemen van Flyn Flowers zijn meer dan gewoon bloemen

Onze tip is om het doosje vol rozen cadeau te geven als je iemand wilt bedanken, of zo maar om jouw geliefde te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

Creatief: de bloementaart

Wil je liever op een originele en creatieve manier bloemen geven? Kies dan eens voor een snoep bloementaart. Een mooi vormgegeven “taart” vol bont gekleurde bloemen zoals germini’s, aangevuld met chocolaatjes. De taart wordt geleverd op een glazen schaal. De ontvanger heeft dus geen vaas nodig en kan de bloemen direct een mooi plekje op tafel geven. Een snoepje voor in elk huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *