Een sensuele geur die explodeert in de mond tot een verfrissende en bitterzoete smaak. Een beetje Oosterse keuken in desserts, bereide maaltijden van vlees of granen en natuurlijk in jasmijn thee.Gebruiken: Warm eten: strooi wat bloemen in uw Oosterse bereidingen, vleesgerechten en sauzen, in het water om rijst of granen mee te koken of in uw stoofschotels. Desserten: strooi wat bloemen in gelei, crèmes, flans en pudding, fruitsalades, truffels en chocoladetaart.Dranken: voor uw thee, cocktails en kruidendranken.Met “Fleurs à Croquer” leg je magie in je keuken, cocktails, drankjes en desserts! Suggesties: Kies de bloemen op basis van hun kleur, hun textuur, hun geur en de voorgestelde toepassingen: je kunt dit onmiddellijk gebruiken in al je bereidingen, als extraatje in azijn , in aromatische oliën en siropen. Entrée: te gebruiken in salades, dressings, sauzen, hartige taarten of gaspachos. Warme gerechten: Vóór het koken toevoegen aan je bereidingen voor de omelet en strooi op stukken vlees. Aromatiseer je rijst, pasta, aardappelpuree, groentegerechten en gebakken vis (korte bouillons, sauzen, toppings). Nagerechten: Roer in je deeg voor koekjes en cake, strooi op taarten en desserts, ook bevroren desserts, fruitsalades, compote en confituur. Dranken: Strooi wat bloemblaadjes of hele bloemen in je cocktail, fruitsap en champagne. Thee & infusies: Meng in je thee aangepast aan je smaak. Hun inzet voor kwaliteit Alle gebruikte ingrediënten zijn van biologische landbouw in directe relatie met de landbouwuitbaters: – Ingrediënten 100% van Europese oorsprong, met uitzondering van exotische ingrediënten. – Geen synthetische producten. – Respect voor een ecologische benadering. – Uitbatingvoorwaarden en “schone” productie gaan niet te koste van de verdwijning van planten- en diersoorten.
Bloemen-winkels.nl