Bloemen
Je leest nu

Aromandise Eetbare bio bloemen – lavendel

0

Aromandise Eetbare bio bloemen – lavendel

Aromandise Eetbare bio bloemen - lavendel

Paarse eetbare bloemen – lavendel
Biologisch
Voor warm en koud, zoet en hartig eten
Ook voor dranken
Hoe deze paarse eetbare bloemen gebruiken?
Voorgerecht: strooi op je Provençaalse salade, groene salade, salade Niçoise of verwerk het in sauzen.
Warm eten: strooi wat bloemen in je omelet, op het einde van het kookproces van rijst of granen, of gebruik de lavendel op de BBQ of in je stoofschotels.
Desserten: strooi de bloemen in gelei, crèmes, flans en pudding, fruitsalades, truffels en chocoladetaart. Verwerk het in je pannenkoekenbeslag. Maak er ijs of jam van.
Dranken: vermeng de bloemen in je thee, cocktails, champagne, smoothies en kruidendranken.
Smaak
Pikante smaak
Met deze eetbare bloemen leg je magie in je keuken, cocktails, drankjes en desserts.
Ontdek hier 7 makkelijke en creatieve recepten met eetbare bloemen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *